PLUIMVEEBOERDERIJ LAARMAN

Sinds 1995 zijn wij met ons familiebedrijf gevestigd in het Drentse Ruinen. Net buiten het dorp ligt onze moderne pluimveeboerderij. Hier groeien in vijf ruime stallen vele kuikentjes op tot volwassen Hollandse scharrelkippen. Onze kippen groeien op middels het Beter Leven 1 ster keurmerk van de Dierenbescherming.

Kom gerust eens kijken in onze zichtstal! U bent van harte welkom en wij laten u graag zien hoe onze boerderij werkt. De zichtstal is de stal met de trap aan de buitenkant. Via deze trap, komt u in de zichtruimte.

 

 

Maar niet alleen een goede zorg voor ons pluimvee is onze passie. Ook de bereiding van het veelzijdige kipproduct heeft ons geraakt. Zo zijn wij ons in 2007 gaan specialiseren in het poeliersambacht en zijn we destijds begonnen met een winkeltje aan huis. Hierbij werken wij niet alleen met kip, maar ook met Hollands kalkoenvlees. Sinds 2016 is onze boerderijwinkel gevestigd in het centrum van Ruinen, ’t Vershuus, De Kaamp 5. In ’t Vershuus verkopen we naast kip-en kalkoenproducten, onder andere ook groente, fruit, kaas, tapas, eieren, zuivel, sappen, bier, wijn en noten. Zoveel mogelijk uit de streek.

Een greep uit ons kipassortiment:                                                                                                                  Van saté en gemarineerde baklapjes tot drumsticks, filet, gehaktballen en kipburgers. En bovendien de vleeswaren zoals o.a. grillworst, rollade en gebraden gehakt. In de zomermaanden breiden wij het assortiment uit met BBQ pakketten en op bestelling zijn er in de herfst/winter gourmetschotels én wildspecialiteiten verkrijgbaar.

Onze kipproducten zijn te koop bij het Vershuus in Ruinen. Ook leveren wij onze kipproducten aan horeca, cateringbedrijven en andere boerderijwinkels in de buurt.

Heeft u speciale wensen of wilt u als bedrijf onze poeliersproducten opnemen in uw assortiment. Neem dan contact op met info@pluimveeboerderij.nl