Pluimveeboerderij Laarman

Sinds 1995 zijn wij met ons familiebedrijf gevestigd in het Drentse Ruinen. Net buiten het dorp, midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt onze moderne pluimveeboerderij. Hier groeien in vijf ruime stallen vele kuikentjes op tot volwassen Hollandse kippen.

Kom gerust eens kijken in onze zichtstal! U bent van harte welkom en wij laten u graag zien hoe onze boerderij werkt.

Maar niet alleen een goede zorg voor ons pluimvee is onze passie. Ook de bereiding van het veelzijdige kipproduct heeft ons geraakt. Zo zijn wij ons in 2007 gaan specialiseren in het poeliersambacht en hebben sinds die tijd een eigen boerderijwinkel, waar deze heerlijke vlees en vleeswaren verkocht worden. Hierbij werken wij niet alleen met kip, maar ook met Hollands kalkoenvlees.

Van saté en gemarineerde baklapjes tot drumsticks, filet, gehaktballen en kipburgers. En bovendien de vleeswaren zoals o.a. grillworst, rollade en gebraden gehakt. In de zomermaanden breiden wij het assortiment uit met BBQ pakketten en op bestelling zijn er gourmetschotels én wildspecialiteiten verkrijgbaar.

Naast de verkoop ‘aan huis’, zijn de kipproducten te koop bij het Vershuus in Ruinen. Ook leveren wij dit streekproduct aan horeca, cateringbedrijven en campingwinkels.

Heeft u speciale wensen of wilt u als bedrijf onze poeliersproducten opnemen in uw assortiment. Neemt u dan contact op met info@pluimveeboerderij.nl